Over

Wie ik ben?

Hartelijk welkom bij Van Dijk Arbeidsdeskundig Advies. Mijn naam is Charlotte van Dijk, register arbeidsdeskundige en re-integratie adviseur. Al meer dan 25 jaar zet ik mij met enthousiasme en toewijding in op het gebied van mens, werk en inkomen voor zowel werkgevers als werknemers. De 3 noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe behoren tot mijn werkgebied.

Ik richt mij op arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratie in het 1e spoor en re-integratie in het 2e spoor. Ook voor systemische coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding kunt u mij inzetten.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de uitzendbranche en maakte vervolgens de overstap naar een werving en selectie bureau. Daarna heb ik bij diverse re-integratiebureaus ervaring opgedaan als re-integratieadviseur en arbeidsdeskundige, in alle sectoren. Inmiddels beschik ik dan ook over een groot netwerk.

Delen op socials

Waarom ik

Dankzij mijn ruime werkervaring kunt u rekenen op grondige en actuele kennis van zaken. Persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Respect, integriteit en oprechte interesse in de mens staan centraal. Enthousiasmeren en motiveren zijn kernkwaliteiten waarmee ik mensen in beweging zet. Ik denk in mogelijkheden.

Vertrouwen

“Haar enthousiasme en positieve benadering gaven mij het vertrouwen terug dat er toch wel mogelijkheden waren” (één van mijn cliënten)“

Ik communiceer en werk samen in duidelijke taal en volgens heldere afspraken. Of het nu gaat om de inhoud van mijn werk of mijn werkwijze en tarieven. Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

SRA-geregistreerd  2615

Om mijn kennis te vergroten en bij te blijven in mijn vakgebied volg ik regelmatig opleidingen en cursussen en neem ik deel aan intervisie bijeenkomsten.

betrokken, sociaal en hulpvaardig

Ik ga door tot elke partij tevreden is! Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

voor wie ik werk

MKB en grote bedrijven binnen alle branches