Outplacement en loopbaanbegeleiding

Outplacement

Een outplacementtraject betreft maatwerk want iedere situatie is anders en iedereen is uniek. Spelen er ontwikkelingen ten aanzien van boventalligheid, reorganisatie of fusie? Of spelen er zaken op het gebied van functioneren, onvoldoende uitdaging of is er sprake van een veranderbehoefte?

Tijdens een intakegesprek bepaal ik samen met u waar we ons op richten en met name wat voor u belangrijk is. Op een coachende en motiverende manier bied ik perspectief, breng ik helderheid en structuur en komen we samen tot het gewenste resultaat.

loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding komt aan de orde wanneer u wilt weten hoe u zich verder kunt ontwikkelen maar niet weet hoe. Ik luister naar u en samen onderzoeken we uw wensen en mogelijkheden en brengen dit in kaart.

Daarnaast help ik u bij het kiezen van bijvoorbeeld een opleiding of cursus wanneer de werkgever daar mogelijkheid toe biedt. Ook als uw huidige baan niet meer bij u past. Dan stel ik u de juiste vragen om inzichten te verkrijgen die u vervolgens weer in de juiste richting zetten.

450

Tevreden mensen

70%

Succesvolle projecten

140

Bedrijven geholpen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van outplacement en loopbaanbegeleiding of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op!